برگزاری مراسم معارفه دانشجویان نوورودی رشته مهندسی معماری

مراسم معارفه دانشجویان نوورود رشته مهندسی معماری به همت دانشجویان انجمن‌های علمی – دانشجویی مهندسی معماری سه‌شنبه ۲۳ آبان در سالن دکتر کاظمی آشتیانی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، صدرا عمویی مدیرکل امور فرهنگی ‌و اجتماعی‌دانشگاه ضمن خوشامدگویی به دانشجویان، در مورد فعالیت‌ها و اهداف بخش فرهنگی دانشگاه توضیحاتی ارائه و توصیه‌هایی را در خصوص زمینه‌های همکاری دانشجویان رشته مهندسی معماری با حوزه فرهنگی مطرح کرد.
در ادامه، دکتر علی مشهدی، مدیرگروه آموزشی مهندسی معماری، ضمن معرفی این رشته، درباره مفاد درسی، گستردگی علمی و کاربردی این رشته و زمینه‌های فعالیت حرفه‌ای دانشجویان توضیحاتی ارائه داد. همچنین محمدمهدی شرافت پیما، استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی؛ غزل عسگری و علی موجی سخنرانان بعدی این مراسم بودند.
در پایان نیز ریحانه خانه عنقا، دبیر انجمن و سرپرست کمیته نشریه انجمن به معرفی فعالیت‌های انجمن و نشریه این گروه پرداخت.